Bloc Sobiranista Català (BSC)

El Bloc Sobiranista decideix sumar forces amb el nou partit de Puigdemont

WhatsApp Image 2018-06-17 at 00.01.50

Després d´escoltar a tots els i les nostres adherits i adherides, coincidint amb el 11é aniversari de la fundació del Bloc, s´ha aprovat el següent comunicat, on es demana sumar forces independentistes per aconseguir la llibertat de Catalunya.

En aquest sentit, el Bloc Sobiranista Català (BSC) ha decidit sumar-se al nou partit que crearà Carles Puigdemont i el seu equip, el dissabte 25 de juliol de 2020.

PER LA INDEPENDÈNCIA I LA UNITAT, SUMEM FORCES!

Davant l’actual situació política, amb un estat espanyol arcaic i anti-democràtic que no deixa d’atacar Catalunya i el català, amb una catalanofòbia neofranquista creixent, negant el dret de la nació catalana a la seva autodeterminació com tenen totes les nacions, menyspreant el resultat del democràtic referèndum per la independència de Catalunya de l’1-O (després d’intentar impedir de manera patètica i violenta, agredint i ferint els i les votants), i mantenint injustament presos i preses polítiques a les presons,

el BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) VALORA QUE :

Ara, més que mai, toca UNITAT INDEPENDENTISTA PER ACONSEGUIR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA!.

Aquesta unitat pensem que ha de ser transversal, i que reuneixi a totes les persones que estan a favor de respectar i seguir el mandat popular de l´1 d’Octubre de 2017, on el resultat del referèndum vàlid va reflectir el 90% a favor de la República Catalana lliure.

Cal sumar a tots i totes els i les que tinguin com a gran primer objectiu: la independència de Catalunya per davant de tot!!, perquè sense independència no hi ha ni recursos ni llibertat i sense llibertat no hi ha un futur millor per al nostre poble.

Ha arribat el moment crucial de sumar forces, de fer un bloc (com el nom del nostre partit indica) per a la independència, on hi càpiguen tots els independentistes i totes les independentistes, defugint d´etiquetes i d’egoïsmes partidistes.

Només fent pinya independentista com ha estat l’objectiu del Bloc Sobiranista Català des de la seva fundació, avui fa exactament 11 anys, podrem arribar a fer realitat el nostre somni: la República de Catalunya!.

És per això, que, després de fer un debat i una reflexió conjunta interna, el BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) COMUNICA QUE:

Valorem molt positivament el projecte integrador i d’unitat independentista (que ens reclama la gent del carrer de poble català) en forma de nou partit polític del President de Catalunya a l’exili forçós, Carles Puigdemont.

I, per tant, HEM DECIDIT DONAR-LI SUPORT, SUMAR FORCES POLÍTIQUES i ADHERIR-NOS!.

Anunciem, doncs, que estarem presents en la seva fundació i assemblea constituent el dissabte 25 de juliol, i esperem que les nostres opinions siguin considerades.

A més, animem a altres partits i entitats de l´independentisme de base a fer el mateix pas de suma independentista, perquè la unió fa la força! I l’imperialisme espanyol ens vol dividits i barallats per tal de seguir tractant a Catalunya com a una colònia.

Barcelona, a 10 de juliol de 2020

BLOC SOBIRANISTA CATALÀ

http://www.blocsobiranistacatala.wordpress.com

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s