Bloc Sobiranista

COMUNICAT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ SOBRE REACCIONS A LA REUNIÓ DE DONEC PERFICIAM ON VAM PARTICIPAR

Logo BlocSC max. resolució (1)

COMUNICAT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ DAVANT LES REACCIONS GENERADES PER LA REUNIÓ DELS VUIT PARTITS INDEPENDENTISTES DE DONEC PERFICIAM ON VÀREM PARTICIPAR

En relació amb les reaccions originades  per la reunió mantinguda el passat dijous 3/12 per part de vuit partits netament independentistes per explorar la possibilitat d´una llista conjunta a les eleccions del pròxim 14-F de 2021 volem comunicar que:

La reunió va ser convocada per la plataforma Donec Perficiam, a qui felicitem per aquesta gran iniciativa i que segueix la línia del que demana la gent que s´ha manifestat una vegada i una altra: Unitat independentista!
Òbviament vam acceptar la seva invitació a participar-hi sense saber qui més hi hauria. En què fossin partits independentistes ja estava bé.

El Bloc Sobiranista Català (BSC) ha tingut des de la seva creació el gran objectiu de fer unitat i suma independentista. És per això que ha participat, participa i participarà de tota reunió, plataforma i projecte en què es vulgui sumar partits independentistes per aconseguir la llibertat del nostre país, Catalunya!, sense fer cas a cap pressió ni coacció de cap partit ni mitjà de comunicació. Perquè som l’independentisme valent i coherent que vol la gent!

Ens reunirem amb companys/es independentistes les vegades que faci falta, vinguin d’on vinguin, perquè la nostra és una mentalitat oberta i no sectària, que valora a les persones que defensen Catalunya, i no marginarem ni despreciarem a ningú que estimi aquesta terra i vulgui la seva independència.

Per a nosaltres, a diferència d’altres partits anomenats “independentistes”, és primordial la independència i assolir la República Catalana. La independència és el punt núm. 1, està per sobre de tot, perquè sense independència no hi haurà ni supervivència ni progrés per la nostra nació.

Com queda reflectit en la nostra web i en els nostres documents, el Bloc és un partit independentista democràtic, antifeixista i antifranquista, amb una trajectòria des de la seva fundació fa ja onze anys impecable, que va ser fundador de l’ANC juntament amb la seva àrea cultural, l´Ateneu sobiranista català (ASC).

El Bloc es troba al centre de l´independentisme de base i és un autèntic partit transversal perquè aplega a persones exvotants i exmilitants tant de CUP, ERC o CDC-PDECAT, amb un denominador comú: es senten decebudes i desenganyades d´aquests grans partits per no haver implantat el mandat popular del resultat del referèndum de l’1-O que va ser guanyat pel SI pel 90%.
Defensem l’aixecament de la suspensió de la proclamació de la independència al Parlament i així ens comprometem a fer-ho quan siguem decisius.

Per tant, trobem del tot desmesurada ,lamentable i de molt mal gust la polèmica creada de forma intencionada per part de dirigents de grans partits a qui fa molta por la unitat real de l’independentisme en una sola llista, que pugui trencar el seu immobilisme actual en el camí cap a l’independència.

És menyspreable i indignant que per part de grans partits, sobretot ERC, amb els seus vergonyosos pactes a Madrid amb el govern de l’estat repressor del 155, s’intenti embrutar la bona idea de fer una gran unitat transversal independentista, de dalt a baix.

Els únics pactes de la vergonya són aquells que es fan amb forces catalanòfobes que impedeixen la independència de Catalunya, la llibertat dels presos i represaliats/des polítics/ques, el retorn dels exiliats-des i la continuïtat del dèficit fiscal que empobreix Catalunya dia a dia.

Des del Bloc continuarem treballant per sumar al màxim de persones, entitats i partits possibles per la independència de Catalunya:, ja que sense unitat no hi haurà llibertat!.

Executiva del Bloc Sobiranista Català

Barcelona, 7-12-2020

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s