Bloc Sobiranista

POSICIONAMENT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ DAVANT LES ELECCIONS DEL 14-F

El Bloc Sobiranista no participarà el 14-F però demana votar independentista amb unes condicions

El Bloc Sobiranista Català (BSC), fidel a la seva filosofia i trajectòria de buscar la unitat independentista per alliberar Catalunya, va acceptar de bon grat participar en les reunions convocades per Donec Perficiam (Ex Sec. Nac. de l´ANC) i formar part de la coalició de partits independentistes de base Unitat Primer d’Octubre, que es va crear fruit d’aquestes reunions.

La JEC espanyola ha desestimat el recurs presentat per Unitat 1-O en què es demanava ajornar les eleccions per la greu pandèmia de la Covid-19 que estem patint, o en tot cas, deixar de costat la recollida d’avals necessaris per als partits extraparlamentaris.

La “democràcia” espanyola és així. Per tant, malauradament, el 14-F no hi serem presents. Ens cal urgentment una llei electoral catalana, que no tenim per culpa dels partits tradicionals catalans, per tal de començar l’estat propi català!.

Agraïm moltíssim a la gran quantitat de persones que van confiar en nosaltres i ens van donar el seu aval, i també a tots/es aquells/es que us vau presentar com a candidats/es. Tindreu segur noves oportunitats en el futur de fer-nos costat, perquè no desistirèm fins a tenir la República Catalana lliure! Evidentment, una vegada confirmat que no ens deixen presentar,s´ha destruït tota la documentació, per la protecció de dades.

Tot i això, demanem a tothom que el 14-F vagi a votar independentista!!. És a dir, a votar a favor d’una Catalunya lliure i en contra d’un estat espanyol catalanòfob i repressor, que vol acabar de colonitzar Catalunya i fer desaparèixer la nostra nació mil·lenària, i la nostra llengua i cultura catalana.

Però, des del Bloc us demanem que doneu suport i voteu a un partit independentista:

• que no hagi renegat sostenint el govern d, Espanya i parli de taules de diàleg amb l’estat enemic de Catalunya que no allibera presos/es polítics/ques ni permet el retorn lliure d’exiliats/des.

• que no s’hagi acovardit demant un nou referèndum pel 2025, enlloc de defensar com a únic referèndum l’1-O i l’aplicació immediata del seu resultat com a DUI, com fa sempre el BSC.

• que no sigui individualista i excloent, i, per tant, hagi tingut representants en alguna de les dues reunions de Donec Perficiam amb altres partits independentistes, per explorar un acord de llista unitària.

• que digui ben clar que només pactarà amb forces independentistes, per fer progressar de debò Catalunya , derrocant el mur del fastigós bloc anticatalà del 155 contra la llibertat d´expressió i dels pobles.

Si us plau, no tingueu por i no us quedeu a casa!

És el que volen i tenen planejat els neofranquistes i colonitzadors imperialistes, per poder posar a dit a un president espanyolista a la Generalitat, després d’haver ja imposat la celebració de les dues darreres eleccions al Parlament, destituint legítims Presidents de Catalunya escollits democràticament pel poble català.

CONTINUAREM ACTIUS I VIGILANTS PER ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA!

Executiva del Bloc Sobiranista Català

                                                                                              Barcelona, a 3 de febrer de 2021

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s