QUI SOM?

El Bloc Sobiranista Català (BSC) és un moviment social que va passar a ser partit polític oficialment el 10 de juliol de 2009.

Defensor de la Independència de Catalunya per la vía democràtica i antifranquista-antifeixista, el Bloc Sobiranista Català va nèixer per representar l´independentisme de base ,es a dir , totes aquelles persones independentistes anónimes i entitats que deixen la seva energia en la defensa de la nació catalana però que, injustament, no apareixen en els mitjans de comunicació ni en les llistes dels grans partits del país.

Treballem per aconseguir la unitat del sobiranisme i constituir una República Catalana lliure!. Per a nosaltres Catalunya ha de ser un estat independent!

Som un partit transversal, ens és igual d´on vinguis i d´on siguis, si ja has estat en un altre partit abans o no, l´única cosa que has de tenir clara és que: la independència de Catalunya està per damunt de tot!!.

Sense ser un estat independent i sobirà els catalans i les catalanes no podrem tenir la clau del nostre futur!.

Defensem la nostra identitat catalana, es a dir, la nostra llengua (el català), la nostra història, la nostra cultura, les nostres banderes (senyera i estelades), el nostre himne (els segadors),el nostre dret d´autodeterminació,etc…davant d´una globalització i d´aquella gent que ens vol diluir i fer desaparéixer com a poble.

Fem Pinya!, Junts recuperarem la llibertat de Catalunya!!.