Blog NOTICIES

Bloc Sobiranista Català (BSC)

DEFENSEM CATALUNYA! INDEPENDÈNCIA ARA!

Aquest és el títol del Manifest d´enguany per la Diada Nacional de Catalunya, 11 de setembre, del Bloc Sobiranista Català, en què es fa una crida a sumar i unir l´independentisme de base per defensar Catalunya i el català!.

A continuació el manifest:

DEFENSEM CATALUNYA! INDEPENDÈNCIA ARA!


Manifest per la Diada de crida a sumar i unir l´independentisme de base per defensar Catalunya i el català!


Arriba una nova Diada Nacional de Catalunya,l´11 de setembre, i des del Bloc Sobiranista Català fem una crida a tots els petits partits que configuren la base de l´independentisme, el pur i autèntic independentisme com ha quedat demostrat amb l´actuació dels partits parlamentaris, a què hi hagi la suficient generositat per poder fer una suma i unitat que ens faci més forts.


Doncs tant des de l´independentisme de sofà i de pactes amb el govern d´Espanya com per part d´aquells partits espanyolistes catalanòfobs ,que volen seguir tractant Catalunya com a una colònia seva, res els incomodarà més ni els farà més por que els partits de l´independentisme de base s´uneixin i vagin junts, configurant llavors la veritable alternativa del poble català per defensar la seva supervivència.


I és que ens trobem davant d´una veritable emergència nacional. Hi ha un perill evident de desaparició de la nostra nació catalana i de la nostra estimada llengua pròpia, el català.


La revenja d´haver fet el referèndum de l´1-10-2017 i d´haver guanyat el SI a la INDEPENDÈNCIA per àmplia majoria, ha estat efectuar una injusta i dura repressió contra els catalans i catalanes, amb l´objectiu calculat entre cella i cella, de fer desaparèixer la nació catalana i esborrar per sempre la seva llengua, història, cultura i tradició, com ja va intentar el franquisme, que ara ha retornat.


No podem admetre que cada vegada hi hagi més catalanofòbia, que ens sentim estranys a la nostra pròpia terra on hi hagi gent que no es vol integrar i parlar en català, o es menystinguin les tradicions catalanes. Ni tampoc la trista realitat d, incivisme, inseguretat, deixadesa, etc.. en què ens estan omplint intencionadament les nostres ciutats i pobles, per tal de malmetre el bon nom que sempre ha tingut Catalunya i així espantar a la gent.


Per tot això, cal que DEFENSEM CATALUNYA! Sí, i amb tota la nostra força! Perquè recordeu el que deia el President afusellat Lluís Companys: “Totes les causes justes del món tenen els seus defensors, Catalunya només ens té a nosaltres”.


L´objectiu de tots i totes és un: tenir un Estat propi , la República Catalana! No caigueu en el parany d´etiquetes d´esquerra, dreta o ultradreta, a la nostra nació l´única etiqueta possible és si ets de les persones que volen la llibertat de Catalunya o ets dels traïdors o covards que vol continuar sent submisos i agenollats a l´estat colonitzador anticatalà des de 1714. O lliures o submisos.


I com la unió fa la força, demanem, tal com hem fet sempre des del Bloc, que realitzem plegats un exercici de valentia i arribem a una unitat de partits independentistes de base per plantar cara als que ens volen fer desaparèixer.


El poble català agrairà que enlloc d´anar separats ens unim en un de sol. Des del Bloc Sobiranista Català hi estem disposats a fer el pas de l´unió, qui més?


Fem-ho!,anteposem la unitat per alliberar Catalunya als egos! I units demanem que s´apliqui ja el resultat del Referèndum de l´1-0 i que es proclami la INDEPENDÈNCIA ARA!


Sense més demores, ni més excuses, ni covardies, ni parlar vergonyosament de nous referèndums i d´independències llunyanes que potser mai veurem.


BLOC SOBIRANISTA CATALÀ Barcelona, a 3 de setembre de 2021.

Bloc Sobiranista

POSICIONAMENT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ DAVANT LES ELECCIONS DEL 14-F

El Bloc Sobiranista no participarà el 14-F però demana votar independentista amb unes condicions

El Bloc Sobiranista Català (BSC), fidel a la seva filosofia i trajectòria de buscar la unitat independentista per alliberar Catalunya, va acceptar de bon grat participar en les reunions convocades per Donec Perficiam (Ex Sec. Nac. de l´ANC) i formar part de la coalició de partits independentistes de base Unitat Primer d’Octubre, que es va crear fruit d’aquestes reunions.

La JEC espanyola ha desestimat el recurs presentat per Unitat 1-O en què es demanava ajornar les eleccions per la greu pandèmia de la Covid-19 que estem patint, o en tot cas, deixar de costat la recollida d’avals necessaris per als partits extraparlamentaris.

La “democràcia” espanyola és així. Per tant, malauradament, el 14-F no hi serem presents. Ens cal urgentment una llei electoral catalana, que no tenim per culpa dels partits tradicionals catalans, per tal de començar l’estat propi català!.

Agraïm moltíssim a la gran quantitat de persones que van confiar en nosaltres i ens van donar el seu aval, i també a tots/es aquells/es que us vau presentar com a candidats/es. Tindreu segur noves oportunitats en el futur de fer-nos costat, perquè no desistirèm fins a tenir la República Catalana lliure! Evidentment, una vegada confirmat que no ens deixen presentar,s´ha destruït tota la documentació, per la protecció de dades.

Tot i això, demanem a tothom que el 14-F vagi a votar independentista!!. És a dir, a votar a favor d’una Catalunya lliure i en contra d’un estat espanyol catalanòfob i repressor, que vol acabar de colonitzar Catalunya i fer desaparèixer la nostra nació mil·lenària, i la nostra llengua i cultura catalana.

Però, des del Bloc us demanem que doneu suport i voteu a un partit independentista:

• que no hagi renegat sostenint el govern d, Espanya i parli de taules de diàleg amb l’estat enemic de Catalunya que no allibera presos/es polítics/ques ni permet el retorn lliure d’exiliats/des.

• que no s’hagi acovardit demant un nou referèndum pel 2025, enlloc de defensar com a únic referèndum l’1-O i l’aplicació immediata del seu resultat com a DUI, com fa sempre el BSC.

• que no sigui individualista i excloent, i, per tant, hagi tingut representants en alguna de les dues reunions de Donec Perficiam amb altres partits independentistes, per explorar un acord de llista unitària.

• que digui ben clar que només pactarà amb forces independentistes, per fer progressar de debò Catalunya , derrocant el mur del fastigós bloc anticatalà del 155 contra la llibertat d´expressió i dels pobles.

Si us plau, no tingueu por i no us quedeu a casa!

És el que volen i tenen planejat els neofranquistes i colonitzadors imperialistes, per poder posar a dit a un president espanyolista a la Generalitat, després d’haver ja imposat la celebració de les dues darreres eleccions al Parlament, destituint legítims Presidents de Catalunya escollits democràticament pel poble català.

CONTINUAREM ACTIUS I VIGILANTS PER ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA!

Executiva del Bloc Sobiranista Català

                                                                                              Barcelona, a 3 de febrer de 2021

Bloc Sobiranista

COMUNICAT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ SOBRE REACCIONS A LA REUNIÓ DE DONEC PERFICIAM ON VAM PARTICIPAR

Logo BlocSC max. resolució (1)

COMUNICAT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ DAVANT LES REACCIONS GENERADES PER LA REUNIÓ DELS VUIT PARTITS INDEPENDENTISTES DE DONEC PERFICIAM ON VÀREM PARTICIPAR

En relació amb les reaccions originades  per la reunió mantinguda el passat dijous 3/12 per part de vuit partits netament independentistes per explorar la possibilitat d´una llista conjunta a les eleccions del pròxim 14-F de 2021 volem comunicar que:

La reunió va ser convocada per la plataforma Donec Perficiam, a qui felicitem per aquesta gran iniciativa i que segueix la línia del que demana la gent que s´ha manifestat una vegada i una altra: Unitat independentista!
Òbviament vam acceptar la seva invitació a participar-hi sense saber qui més hi hauria. En què fossin partits independentistes ja estava bé.

El Bloc Sobiranista Català (BSC) ha tingut des de la seva creació el gran objectiu de fer unitat i suma independentista. És per això que ha participat, participa i participarà de tota reunió, plataforma i projecte en què es vulgui sumar partits independentistes per aconseguir la llibertat del nostre país, Catalunya!, sense fer cas a cap pressió ni coacció de cap partit ni mitjà de comunicació. Perquè som l’independentisme valent i coherent que vol la gent!

Ens reunirem amb companys/es independentistes les vegades que faci falta, vinguin d’on vinguin, perquè la nostra és una mentalitat oberta i no sectària, que valora a les persones que defensen Catalunya, i no marginarem ni despreciarem a ningú que estimi aquesta terra i vulgui la seva independència.

Per a nosaltres, a diferència d’altres partits anomenats “independentistes”, és primordial la independència i assolir la República Catalana. La independència és el punt núm. 1, està per sobre de tot, perquè sense independència no hi haurà ni supervivència ni progrés per la nostra nació.

Com queda reflectit en la nostra web i en els nostres documents, el Bloc és un partit independentista democràtic, antifeixista i antifranquista, amb una trajectòria des de la seva fundació fa ja onze anys impecable, que va ser fundador de l’ANC juntament amb la seva àrea cultural, l´Ateneu sobiranista català (ASC).

El Bloc es troba al centre de l´independentisme de base i és un autèntic partit transversal perquè aplega a persones exvotants i exmilitants tant de CUP, ERC o CDC-PDECAT, amb un denominador comú: es senten decebudes i desenganyades d´aquests grans partits per no haver implantat el mandat popular del resultat del referèndum de l’1-O que va ser guanyat pel SI pel 90%.
Defensem l’aixecament de la suspensió de la proclamació de la independència al Parlament i així ens comprometem a fer-ho quan siguem decisius.

Per tant, trobem del tot desmesurada ,lamentable i de molt mal gust la polèmica creada de forma intencionada per part de dirigents de grans partits a qui fa molta por la unitat real de l’independentisme en una sola llista, que pugui trencar el seu immobilisme actual en el camí cap a l’independència.

És menyspreable i indignant que per part de grans partits, sobretot ERC, amb els seus vergonyosos pactes a Madrid amb el govern de l’estat repressor del 155, s’intenti embrutar la bona idea de fer una gran unitat transversal independentista, de dalt a baix.

Els únics pactes de la vergonya són aquells que es fan amb forces catalanòfobes que impedeixen la independència de Catalunya, la llibertat dels presos i represaliats/des polítics/ques, el retorn dels exiliats-des i la continuïtat del dèficit fiscal que empobreix Catalunya dia a dia.

Des del Bloc continuarem treballant per sumar al màxim de persones, entitats i partits possibles per la independència de Catalunya:, ja que sense unitat no hi haurà llibertat!.

Executiva del Bloc Sobiranista Català

Barcelona, 7-12-2020

Bloc Sobiranista Català (BSC)

El Bloc Sobiranista crida a fer pinya independentista davant dels partits que volen frenar la República Catalana

WhatsApp Image 2019-09-11 at 14.12.22
El Bloc Sobiranista vol unitat independentista i aturar els qui volen frenar la República Catalana

El Bloc Sobiranista Català (BSC) demana que tots aquells partits veritablement independentistes fem pinya i una suma davant la intenció de certs partits, sotmesos a interessos espanyols, de frenar la República Catalana, legítimament avalada per la victòria del Sí al Referèndum d’Independència de Catalunya celebrat l’1 d’octubre del 2017.

Alertem que des d’Espanya, en veure que les delegacions a Catalunya dels partits espanyols que volen seguir sotmetent a Catalunya com si fos una colònia, no aconsegueixen la majoria al Parlament de Catalunya, han fet una nova maniobra per poder minar i minvar el nombre de diputats independentistes al Parlament en les pròximes eleccions catalanes: fragmentar el vot i així aturar la República Catalana.

D´aquí procedeix la creació de petits partits (ex: Lliga Democràtica, Lliures, el PNC -Partit Nacionalista Català- i que membres del Pdecat es resisteixin a desaparèixer i passar a Junts x Catalunya com la majoria d´associats i denunciar al partit de Puigdemont als tribunals pel nom per fer més merder) que saben que no faran res, però que almenys poden evitar concentrar el vot en aquells partits que realment volen la República Catalana.

Ens ho vendran com una suma d’un catalanisme moderat, que en altres paraules no vol dir res més que seguir sota l´imperialisme espanyol com a cadellets domesticats a canvi de tenir unes cadires que donin calerons. En definitiva, seguir agenollats davant el govern espanyol, trair el poble català i intentar que s’oblidi de la seva llibertat, la seva independència i de la República Catalana. S, ha de destapar aquest fet, per evitar que siguin votats ni per confusió.

Hem vist en les darreres setmanes que al conflicte judicial li segueix una sèrie de moviments, dins i fora de l’independentisme, que van clarament a buscar la divisió i l’enfrontament.

Pretenen destituir el President Torra, ERC defensa postures moderades de mesa “inútil” de diàleg i sembla que aparca el seu independentisme, i Artur Mas es queda al Pdecat, potser perquè encara està amenaçat pel poder espanyol.

Està clar que volen dinamitar el lideratge del President Puigdemont proposant vàries opcions i lideratges que poden acabar per dividir el vot i fer perdre les eleccions a l´independentisme. Jugada maquiavèl·lica i perillosa a evitar fent un front comú independentista a les eleccions.

El BSC fa molt temps que proposa la unitat independentista, d´aquells i aquelles que realment defensem i estimem la nostra nació catalana i declarar la independència donant per vàlid el resultat del referèndum de l’1-O, les votacions del Parlament i la Declaració d´Independència del 27 d’octubre del 2017.

Ara fem un pas més: plantar cara als qui volen frenar la desitjada República Catalana i demanar al poble català que es mobilitzi massivament, deixar de banda petites diferències i individualitats, per fer tornar el President legítim a l´exili , restituir el seu govern perseguit anti democràticament entre exiliats i presos polítics, i declarar d´una vegada la independència!

La gent catalana ja va sortir al carrer fa anys per fer possible el retorn des de l’exili del President Tarradellas i la democràcia. Fem ara possible el retorn del President Puigdemont i la independència de Catalunya!!

Fem ara pinya independentista i anem junts a les eleccions per fer front als qui es volen rendir, fer marxa enrere i aturar la República Catalana!!

BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC)  , 02 de Setembre de 2020

Bloc Sobiranista Català (BSC)

El Bloc Sobiranista decideix sumar forces amb el nou partit de Puigdemont

WhatsApp Image 2018-06-17 at 00.01.50

Després d´escoltar a tots els i les nostres adherits i adherides, coincidint amb el 11é aniversari de la fundació del Bloc, s´ha aprovat el següent comunicat, on es demana sumar forces independentistes per aconseguir la llibertat de Catalunya.

En aquest sentit, el Bloc Sobiranista Català (BSC) ha decidit sumar-se al nou partit que crearà Carles Puigdemont i el seu equip, el dissabte 25 de juliol de 2020.

PER LA INDEPENDÈNCIA I LA UNITAT, SUMEM FORCES!

Davant l’actual situació política, amb un estat espanyol arcaic i anti-democràtic que no deixa d’atacar Catalunya i el català, amb una catalanofòbia neofranquista creixent, negant el dret de la nació catalana a la seva autodeterminació com tenen totes les nacions, menyspreant el resultat del democràtic referèndum per la independència de Catalunya de l’1-O (després d’intentar impedir de manera patètica i violenta, agredint i ferint els i les votants), i mantenint injustament presos i preses polítiques a les presons,

el BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) VALORA QUE :

Ara, més que mai, toca UNITAT INDEPENDENTISTA PER ACONSEGUIR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA!.

Aquesta unitat pensem que ha de ser transversal, i que reuneixi a totes les persones que estan a favor de respectar i seguir el mandat popular de l´1 d’Octubre de 2017, on el resultat del referèndum vàlid va reflectir el 90% a favor de la República Catalana lliure.

Cal sumar a tots i totes els i les que tinguin com a gran primer objectiu: la independència de Catalunya per davant de tot!!, perquè sense independència no hi ha ni recursos ni llibertat i sense llibertat no hi ha un futur millor per al nostre poble.

Ha arribat el moment crucial de sumar forces, de fer un bloc (com el nom del nostre partit indica) per a la independència, on hi càpiguen tots els independentistes i totes les independentistes, defugint d´etiquetes i d’egoïsmes partidistes.

Només fent pinya independentista com ha estat l’objectiu del Bloc Sobiranista Català des de la seva fundació, avui fa exactament 11 anys, podrem arribar a fer realitat el nostre somni: la República de Catalunya!.

És per això, que, després de fer un debat i una reflexió conjunta interna, el BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) COMUNICA QUE:

Valorem molt positivament el projecte integrador i d’unitat independentista (que ens reclama la gent del carrer de poble català) en forma de nou partit polític del President de Catalunya a l’exili forçós, Carles Puigdemont.

I, per tant, HEM DECIDIT DONAR-LI SUPORT, SUMAR FORCES POLÍTIQUES i ADHERIR-NOS!.

Anunciem, doncs, que estarem presents en la seva fundació i assemblea constituent el dissabte 25 de juliol, i esperem que les nostres opinions siguin considerades.

A més, animem a altres partits i entitats de l´independentisme de base a fer el mateix pas de suma independentista, perquè la unió fa la força! I l’imperialisme espanyol ens vol dividits i barallats per tal de seguir tractant a Catalunya com a una colònia.

Barcelona, a 10 de juliol de 2020

BLOC SOBIRANISTA CATALÀ

http://www.blocsobiranistacatala.wordpress.com

 

Bloc Sobiranista Català (BSC)

El Bloc Sobiranista dona suport a 17-A: Volem saber la veritat!

maxresdefault

El Bloc Sobiranista Català ha enviat un mail de suport i total solidaritat a la Plataforma que ha creat el pare de Xavier Martínez (el nen de Rubí de 3 anyets mort en l´atemptat de les Rambles de Barcelona el 17 d´Agost de 2017), en Javier Martínez.

L´estat espanyol ha intentat posar foscor en la investigació d´aquest atemptat perpretat per un confident marroquí de la policia espanyola.

L´atemptat va passar sospitosament quan quedava només 1 mes i mig pel Referèndum d´Independència de Catalunya de l´1-Octubre-2017, que finalment es va celebrar i va guanyar per majoria absoluta el Sí.

Si us voleu adherir a la campanya de suport per saber la veritat de l´atemptat del 17-A i qui hi havia al darrere, aquest és el link:

https://17avolemsaberlaveritat.cat/ca/

 

Bloc Sobiranista Català (BSC)

Crida a una llista conjunta de l´independentisme de base

973c02ce1fa369f8d26ea3ce7752ab61

El Bloc Sobiranista Català fa temps que treballa durament,però amb silenci i discreció, des de la seva fundació l’any 2009, per aconseguir la unitat de l´independentisme de base. Amb aquest objectiu ens vam crear. Però la tasca malauradament no és fàcil.

El nostre nom com a Bloc no és fruit de cap casualitat. Els seus fundadors així el varen decidir perquè ja pensàvem aleshores en la idea de suma i d´unitat independentista per tal que el poble català anònim tingués el seu punt de trobada. En una plataforma-partit que volgués com a gran objectiu real la independència i la llibertat de Catalunya.

Mai hem preguntat a ningú si era d´esquerres, centre o dretes, perquè aquest eix és un eix distorsionador que utilitzen els espanyols per allunyar-nos del veritable objectiu: alliberar la nació catalana. La pregunta que si sempre hem fet i fem és: Vols realment la independència de Catalunya perquè t’estimes el teu país?.

El Bloc ha participat en aquests 10 anys activament en tot projecte d´unitat independentista com la Suma Independència dels enyorats Dr.Moises Broggi i Heribert Barrera o la integració a Solidaritat Catalana per la Independència fundada el 2010. També en la Candidatura Ciutadana per la Independència (CCI), moviment d´independents de l´independentisme de base.

Fins i tot, el Bloc va crear l´Ateneu Sobiranista Català (ASC), que va ser ni més ni menys que el precursor de l´ANC, com recorda l´excel·lent llibre “Els Orígens de l´ANC: els secrets del majordom”, on figuren el nom de moltes persones del Bloc i de l’Ateneu, que han ocupat o ocupen llocs a l’Executiva del nostre partit.

Gràcies a tot això potser, molta gent ens considera el pal de paller de l´independentisme de base.

Però, tristos, una vegada més ens adonem que cal tornar a demanar la unitat de l´independentisme de base! Si, un cop més.

Quan en l´actual situació política a Catalunya, on determinats representants polítics amaguen pels seus propis interessos, les paraules Independència, Espoli Fiscal o Autodeterminació, on s´oblida que l’1-O del 2017 hi va haver un Referèndum, durant el qual la gent va ser apallissada per anar a exercir el seu legítim dret a vot, i on el SÍ a la independència va guanyar pel 91% dels vots, amb la participació de 3 milions de persones, on s’oblida que es va proclamar la Independència des del nostre Parlament però es va deixar en suspensió…s’ha fer quelcom!

És per això que des del Bloc Sobiranista Català DEMANEM UNA LLISTA CONJUNTA DE L’INDEPENDENTISME DE BASE per a les Eleccions al Parlament de Catalunya, el nostre, on cada partit que s´hi adhereixi tingui els seus representants.

Perquè el poble de Catalunya no es mereix una nova decepció. Que l´egoisme no ens faci traïdors. El poble ha de passar per damunt d’aquells polítics que el traeixin.

No en som prou conscients, però el poder està en la base independentista!. Fem-ho possible! Fem-ho junts i juntes!

El Bloc es posa com sempre a disposició i obre les portes a aquesta llista unitària o conjunta de tots els partits independentistes de base de cara a les pròximes eleccions catalanes.

No podem anar separats cadascú pel seu compte, la desunió seria la nostra debilitat i la fortalesa dels qui odien Catalunya.
Anem amb una llista conjunta al Parlament per acabar el que la gent va demanar l’1-O! Fem-nos hereus i lleials d´aquell mandat i aconseguim ser lliures! Perquè serem lliures o no serem.

Barcelona, a 20 de febrer del 2020

Per adherir-se a aquesta Crida, tant individualment o com a partit o entitat ho podeu fer enviant un mail a: blocsobiranistacatala@gmail.com o a través de la nostra web: www.blocsobiranistacatala.wordpress.com

Bloc Sobiranista Català (BSC)

Comunicat del BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) 28-1-2020

Bloc Sobiranista presentarà caps de llista per les Municipals 2019 el 25 de gener
Executiva del Bloc reunida amb caràcter d´urgència per fer un comunicat davant dels fets

COMUNICAT DEL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC)        28-1-2020

Com a conseqüència dels greus fets ocorreguts aquests dies, amb atacs des de l´Estat espanyol a la sobirania i independència de les nostres institucions catalanes (Parlament, Presidència del Govern de la Generalitat i Mossos d’Esquadra), la Direcció i Executiva d’aquest partit, reunits en sessió extraordinària i urgent, prenem els següents acords:

1- Convidar a tots els ciutadans independentistes i catalans en general a que abandonin el seu suport als obsolets partits autonomistes, que, com ERC ,no han tingut pas cap problema en agenollar-se a la pressió espanyola i pactar un govern espanyol capitanejat pels del 155 i de l´odi cap a Catalunya, així com no defensar al President de Catalunya i acatar la decisió d´un òrgan no català que no pot dictaminar qui és i qui no diputat al nostre Parlament.

2- Demanar doncs, que es dexin de votar a partits que van en contra dels interessos de Catalunya i de la llibertat dels catalans i catalanes, i que només miren per les seves “butaques” i butxaques, enlloc d´estar per la unitat independentista contra la repressió d´un estat dictatorial catalonófob.

3- El Bloc Sobiranista Català es declara, com sempre ha fet com en les passades eleccions municipals, únicament fidel al resultat del Referèndum de l´1 d’octubre i a la seva validesa, on el poble català va votar amb una majoría aplastant a favor de la Independència,es a dir, de ser lliures, i obre les seves portes a tots aquests votants independentistes que es senten llògicament desenganyats i estafats pels qui havien votat.

4- No es pot seguir confiant en unes persones que es deien independentistes i que prometíen la República Catalana, i s´han abaixat els pantalons i han resultat ser uns covards, mesells i criats d´Espanya, com amb els seus actes han demostrat ser. Se´ls hi hauria de caure la cara de vergonya, si és que encara en tenen.

5- Demanem tanmateix que es duguin a terme de manera immediata les resolucions i sentències dels Tribunals de la Unió Europea i reclamem  la posada en llibertat dels presos polítics i preses polítiques, injustament condemnats/des, així com el retorn dels exiliats, exonerats de tots els càrrecs imputats.

6- La Sobirania del nostre poble només recau en el nostre poble, Catalunya és només dels catalans i catalanes, i, per tant, cap element exterior pot decidir sobre ella.

7- Per tot això, demanem que en aquest durs moments s´aixequi en el Parlament la suspensió del decret signat de la Independència de Catalunya i que per tant, ens proclamem República de Catalunya!.

Si això no succeeix, com és de preveure, el Bloc Sobiranista Català seguirà aglutinant l´independentisme de base transversal i voluntari de l´autèntica gent de l´1-O, i per tant, passa a ser EL PARTIT PER LA REPÚBLICA CATALANA!, EL PARTIT DE L´1-O!

És a dir, el pal de paller que agruparà i representarà valentment a tots els catalans i catalanes que lluitin pel nou estat català, on realment siguin només els catalans i catalanes els/les qui decideixin el nostre futur i sobre la nostra societat i no pas ningú de fora.

I si no es redreça la situació política cap el camí cap a la República Catalana independent, el Bloc Sobiranista Català convocarà una assemblea general extraordinària en els propers mesos per valorar presentar-se a unes hipotétiques properes eleccions catalanes, per tal de donar veu a tota la gent independentista de base decepcionada amb els grans partits i les seves discussions absurdes.

Ha arribat l´hora d’agafar el timó, i d´un nou lideratge, de cares noves, per poder arribar al bon port de LA REPÚBLICA DE CATALUNYA!! !!*!!  .

VISCA CATALUNYA LLIURE!

Barcelona, a 28 de gener de 2.020.

Executiva del Bloc Sobiranista Català (BSC)

http://www.blocsobiranistacatala.wordpress.com

Bloc Sobiranista Català (BSC)

El Bloc Sobiranista continua l´expansió amb nous coordinadors territorials

Coordinadors territorials Bloc Sobiranista Catala
Alguns/es dels membres de l´Executiva i Coordinadors/es territorials del Bloc Sobiranista Català

El Bloc Sobiranista Català (BSC) continua la seva progresiva expansió pel territori.

En la darrera reunió d´Executiva s´ha fet pública l´ampliació del nombre de coordinadors territorials, amb la incorporació de noves persones que, de forma voluntària i moguts pel seu amor al país i el desig d´una Catalunya lliure, alimentos con fibra soluble e insolube, volen ajudar a tirar endavant el projecte del Bloc per ocupar l´espai que han deixat aquells partits que s´obliden de defensar la validesa del resultat del Referèndum de l´1-O.

El llistat, actualment, és el següent:

-Coordinador BSC Lleida: Sergi Gensana

-Coordinador BSC Girona: Nani Huertos

-Coordinador BSC Tarragona: Josep Pujol

-Coordinador BSC Barcelona: Càstor Bayo

-Coordinadora BSC Cornellà: Carmen Borras

-Coordinador BSC Cabrils: Xavier Martorell

-Coordinador BSC Premià de Mar: Alex Carreras

-Coordinador BSC Igualada: Sergi LV

Coordinadora BSC Piera : Montse Martín

-Coordinador BSC El Vendrell: Alex Christensen

-Coordinador BSC Internacional: Niccolò A. Galbiati

-Coordinador BSC Nacions Lliures*: Josep Mª Boix

*área creada pel BSC de contacte i unitat amb les nacions com Euskadi, Galicia, Canàries,..

Si vols afegir-te com a coordinador o coordinadora del Bloc Sobiranista Català al teu poble o ciutat envia´ns un mail amb la teva proposta a: blocsobiranistacatala@gmail.com o a través de la secció de contacte a la nostra web: www.blocsobiranistacatala.wordpress.com

I si vols participar d´alguna de les coordinadores territorials del Bloc Sobiranista ja creada també ens ho pots comunicar pels mateixos canals de mail o web.

 

 

Bloc Sobiranista Català (BSC)

El Bloc Sobiranista Català en el llistat d´entitats que rebutgen la sentencia dels Presos Politics i que s´adhereixen a la Manifestació del 26-O.

Foto-sentencia_01

El Bloc Sobiranista Català (BSC) figura en el llistat d´entitats catalanes, concretament en la posició 136 (veure el link), que han s´han adherit al Manifest unitari de repulsa a la vergonyant senténcia als presos politics independentistes d´entre 9 a 13 anys de presó per sedició i malversació, derivada de l´organització del referèndum d´independència de l´1-O del 2017.

http://www.lafede.cat/la-societat-civil-catalana-rebutja-la-sentencia/

El prop de 400 entitats signants convoquen a la ciutadania a participar de la gran manifestació del 26 d´octubre a favor de la llibertat i pel dret a l´autodeterminació del poble català.

Per tant, el Bloc Sobiranista Català, com a formació de l´independentisme de base transversal i independent, serà present dissabte 26 a les 17h al carrer Marina de Barcelona, per defensar la llibertat de Catalunya i de totes les persones represaliades i tancades injustament a la presó, tant les que duen 2 anys com les més recents degut a les manifestacions contra la condemna del presos/es politics/ques.